Lokerse Feesten 2018 bevestigt Triggerfinger en meer

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Lokerse Feesten gaat het weekend in met een verse lading namen. Het festival bevestigt de komst van onder meer The Pretenders en Triggerfinger.

Het festival maakt vandaag met name Belgische namen bekend. Zo staan ook Novastar, ’t Hof van Commerce en Faces on TV op het programma. Daarnaast bevestigt het festival de uitgelekte komst van Northlane.

Triggerfinger

Photo: Diego Franssens

Ruben Block, Paul ‘Lange Polle’ Van Bruystegem en Mario Goossens vormen al sinds 2003 het duivelse trio van Triggerfinger. Hun grote Belgische doorbraak kwam er in 2010 met de hit ‘All This Dancin’ Around’. De band stond de eerste twaalf weken van het jaar onverstoord op nummer 1 in De Afrekening van Studio Brussel. In Nederland werden de heren vooral bekend met hun cover van ‘I Follow Rivers’, gespeeld op gitaren en twee kopjes. Na onder meer een verrassingsoptreden op Lowlands 2017 volgt er in 2018 dus een nieuwe festivaltour.

Lokerse Feesten 2018

De 44ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 3 tot en met 12 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présence op het festival. Dit jaar zijn Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian de publiekstrekkers. Voor een combikaart ben je € 160,- kwijt, terwijl dagkaarten vanaf € 35,- over de toonbank gaan. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van het Lokerse festival. Hier zijn de festivalkaarten te koop en is het mogelijk campingkaarten en eet- en drinkbonnen aan te schaffen.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen