605

Joost rapt over show op Pukkelpop 2019

joost

Rapper Joost Klein lijkt zichzelf te bevestigen voor Pukkelpop 2019. Het festival komt aan bod in zijn nummer ‘Albino’, afkomstig van het nieuwe album van Joost. 

Er is echter geen datum voor Pukkelpop 2019 te vinden om het tourschema van de rapper. Ook is het niet bevestigd door het Belgische festival. Het is dus de vraag of het gaat om een grap of om een zelfbevestiging.

Joost speelde vorig jaar de X-Ray op Lowlands plat en is momenteel bezig met een tournee door Nederland. Eerder deze maand bracht Joost zijn eerste langspeler uit, genaamd Albino. Op het titelnummer van het album lijkt Joost zijn komst naar het Belgische festival bloot te geven.

Beluister het fragment hieronder. Rond 04:05 minuten rapt Joost over zijn komst naar Pukkelpop 2019.

Joost

Rapper Joost Klein zit in de lift. De hype rondom Joost ontstond al ver voordat hij zijn eerste album Albino uitbracht. Met nummers als ‘Meeuw’ en ‘Ome Robert’ onder de arm liet de rapper menig festival ontploffen. Voor komend jaar is duidelijk dat Joost optredens op Paaspop, Dauwpop en Zwarte Cross geeft.

Pukkelpop 2019

Pukkelpop 2019 wordt de 34ste editie van het Belgische festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en het legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. In 2018 stonden onder meer Arcade Fire, N.E.R.D, Oscar and the Wolf en Kendrick Lamar op de planken van Pukkelpop. Verder maakte het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. Is het al Pukkelpop?