Pusha-T, Lil Uzi Vert en meer naar WOO HAH! 2019

Pusha T
Foto: Dani Canto

WOO HAH! kondigt vandaag een reeks nieuwe namen aan. Het hiphop-festival maakt de komst van onder meer Pusha-T en Lil Uzi Vert bekend.

De organisatie kondigt ook nog acts als Aminé en Bizzey aan. Het volledige rijtje nieuwe namen ziet er als volgt uit:

 • Lil Uzi Vert
 • Pusha-T
 • Aminé
 • Bizzey
 • Comethazine
 • Jay Rock
 • Rich The Kid
 • DJ Maximum
 • Beat By Esko & Friends
 • Jiri11
 • Joost
 • Snelle
 • The Gaslamp Killer
 • TOKiMONSTA
 • YBN Cordae

Eerder maakte het festival de komst van onder andere Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd bekend.

Lil Uzi Vert

Symere Woods, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil Uzi Vert, is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Met de single ‘Money Longer’ verscheen de rapper onmiddellijk in de ‘Billboard Hot 100’ bij zijn debuut. Daarna heeft de artiest nog meer hits op zijn naam gezet. Zo belandde ‘Bad and Boujee’, een nummer samen met Migos, zelfs op de nummer 1 van datzelfde Billboard. Met Luv Is Rage (2015), Lil Uzi Vert Vs. The World (2016), The Perfect LUV Tape en Luv Is Rage 2 (2017) heeft de Amerikaan, ondanks zijn jonge leeftijd van 24 jaar, al vier studioalbums in huis. Er wordt al lange tijd gespeculeerd over de releasedatum van opvolger Eternal Atake, maar hier is nog niets over bekend.

WOO HAH! 2019

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Ieder jaar verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. De editie van 2019 wordt gehouden van 12 tot en met 14 juli. Het is de tweede keer dat het festival drie dagen duurt en tevens de tweede keer op deze locatie. Voor dit jaar zijn onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd aangekondigd. De voorgaande jaren ontving het festival al grootheden als J. Cole, A$AP Rocky en Cypress Hill. Voor meer informatie en tickets kun je kijken op de website van het festival.