De Canadese band Palaye Royale verklapt hun komst naar Pinkpop 2019. Een bandlid praatte zijn mond voorbij tijdens een optreden in de Melkweg.

De informatie over de zelfbevestiging is te vinden op de Facebook-pagina van Pinkpop fans. Daarnaast bevestigde de band zichzelf ook aan een redactielid van Festifunofficial. Palaye Royale werd eerder bekendgemaakt voor het Oostenrijkse Nova Rock en de Britse variant van Download. Beide festivals vinden in de periode rondom Pinkpop plaats.

Het jubilerende festival maakte eerder wel al een aantal andere namen bekend. Onder andere Mumford & Sons, Fleetwood Mac en Krezip staan op het affiche. De bevestiging van Palaye Royale is vooralsnog niet bekendgemaakt door de organisatie.

Palaye Royal bevestigt zichzelf voor Pinkpop!De uit Canada afkomstige maar inmiddels in Las Vegas gevestigde…

Geplaatst door Pinkpop fans op Zaterdag 16 februari 2019

Palaye Royale

De Canadese indieband Palaye Royale komt voor de eerste keer naar Landgraaf. De heren brachten tot nog toe twee studioalbums uit waarvan Boom Boom Room uit 2018 de meest recente is. De band gaf vorige week nog een optreden in de Amsterdamse Melkweg en is komende zomer ook te zien op Download en Nova Rock.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

De jubileumeditie van Pinkpop vindt traditiegetrouw weer in het Pinksterweekend plaats op 8, 9 en 10 juni 2019. Bevestigde namen zijn tot nu toe onder andere Fleetwood MacMumford & Sons en Tenacious D. Voor de 50ste editie van het festival waren er geruchten dat Jan Smeets er een vierde dag aan wilde toevoegen, maar dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren.

De ticketverkoop voor het festival gaat van start op zaterdag 16 maart 2019 om 10:00u. Voor meer informatie over de tickets kun je terecht op de officiële website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.