Pinkpop 2019 duurt ‘gewoon’ drie dagen

Pinkpop 2018
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Dit jaar duurt Pinkpop toch drie dagen in plaats van de eerder genoemde vier dagen. Het festival vindt plaats van 8 tot en met 10 juni.

Voor de 50ste editie van het Limburgse festival wilde Jan Smeets er iets speciaals van maken. De festivaldirecteur stond open voor meer dan drie dagen festival, zo liet hij dat vorig jaar weten tijdens een gesprek met Festileaks. Nu de data van het Limburgse festival bekend zijn, wordt duidelijk dat het bij drie dagen blijft.

Wie er op de drie festivaldagen te bewonderen zijn is nog niet bekend. Wel gaan er al veel geruchten rond over mogelijke headliners. Deze check je hier.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Het Nederlandse festival vindt terug plaats in het weekend van Pinksteren. Landgraaf mag zich al gaan klaar maken voor de 50ste editie van het festival. Daarmee is het Limburgse festival het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Wie er dit jaar op de planken zal staan is nog niet bekend. Vorig jaar stonden onder andere Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars op de podia. Ben je benieuwd hoe het vorig jaar was, check dan zeker ons festivalrapport of de officiële aftermovie van Pinkpop 2018.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen