Pinkpop 2019 duurt ‘gewoon’ drie dagen

2187
Pinkpop 2018
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Dit jaar duurt Pinkpop toch drie dagen in plaats van de eerder genoemde vier dagen. Het festival vindt plaats van 8 tot en met 10 juni.

Voor de 50ste editie van het Limburgse festival wilde Jan Smeets er iets speciaals van maken. De festivaldirecteur stond open voor meer dan drie dagen festival, zo liet hij dat vorig jaar weten tijdens een gesprek met Festileaks. Nu de data van het Limburgse festival bekend zijn, wordt duidelijk dat het bij drie dagen blijft.

Wie er op de drie festivaldagen te bewonderen zijn is nog niet bekend. Wel gaan er al veel geruchten rond over mogelijke headliners. Deze check je hier.

Geplaatst door Pinkpop Festival op Zondag 4 november 2018

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Het Nederlandse festival vindt terug plaats in het weekend van Pinksteren. Landgraaf mag zich al gaan klaar maken voor de 50ste editie van het festival. Daarmee is het Limburgse festival het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Wie er dit jaar op de planken zal staan is nog niet bekend. Vorig jaar stonden onder andere Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars op de podia. Ben je benieuwd hoe het vorig jaar was, check dan zeker ons festivalrapport of de officiële aftermovie van Pinkpop 2018.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.