Pinkpop geeft dit jaar zeer exclusieve tickets weg voor zijn traditionele perspresentatie in Paradiso. Reis jij 13 maart samen met je introducé vanuit het zuiden met de speciale Pinkpoptrein naar onze hoofdstad om als een van de eersten het hele affiche van de jubileumeditie te aanschouwen?

Voor de 50ste editie pakt de organisatie van Pinkpop groot uit. In samenwerking met Arriva geeft het festival speciale tickets weg die jou toegang bieden tot de exclusieve Pinkpoptrein en perspresentatie in Paradiso op 13 maart. Hier woon je naast diverse live-optredens ook als een van de weinigen de officiële bekendmaking van het jubilieumaffiche bij. Een betere voorpret voor de aankomende editie kan bijna niet.

Hoe je deze VIP-ervaring kan winnen? Dat hebben ze niet al te moeilijk gemaakt. Je hoeft enkel vóór 22 februari 12.00 uur jouw beste motivatie te geven waarom jij op 13 maart in die trein moet zitten. Mail dit samen met je voor- en achternaam en voorkeur van opstapplaats (Geleen-Oost, Roermond of Eindhoven) naar prijsvraag@pinkpop.nl. Simple as that.

Woon je niet in de buurt van deze opstapplaatsen, maar wil je de persconferentie wel bijwonen? Op een later moment houdt de organisatie een winactie voor alleen de persconferentie.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

De jubileumeditie van Pinkpop vindt traditiegetrouw weer in het Pinksterweekend plaats op 8, 9 en 10 juni 2019. Bevestigde namen zijn tot nu toe onder andere Fleetwood Mac, Krezip, Mumford & Sons en Tenacious D. Er gingen geruchten dat Jan Smeets voor de 50ste editie een vierde festivaldag in het leven zou roepen, maar dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren.

De ticketverkoop voor het festival gaat van start op zaterdag 16 maart 2019 om 10u. Voor meer informatie over de tickets kun je terecht op de officiële website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.