Advertisement

Pinkpop 2019 maakt ticketprijzen bekend

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Pinkpop publiceert vandaag de ticketprijzen voor de komende editie. Verder wordt duidelijk op welke locaties je zaterdag 16 maart vanaf 10:00 fysiek je tickets kunt scoren.

Dat de ticketverkoop op zaterdag 16 maart om 10:00 van start gaat, was al langer bekend. Nu weten we ook hoe diep we in de buidel moeten tasten om de jubileumeditie bij te wonen:

  • Weekendticket (Inclusief camping): € 220,-, exclusief 10 euro servicekosten
  • Dagticket (zaterdag/zondag/maandag): € 100,-, exclusief 10 euro servicekosten

Je kunt je tickets op meerdere manieren aanschaffen, zowel online als offline. Online verloopt de kaartverkoop via Ticketmaster en als je fysiek je kaarten wenst te verkrijgen, kun je terecht op deze locaties:

  • Geleen – Buro Pinkpop, Mauritslaan 25
  • Heerlen – Satisfaction, Oranje Nassaustraat 73
  • Sittard – Music Machine, Paardestraat 11
  • Venlo – Sounds, Parade 66
  • Landgraaf – Burgerhoes, Sweelinckplein 1 (alleen zaterdag 16 maart)

Perspresentatie

De traditionele perspresentatie vindt plaats op woensdag 13 maart tussen 12-14 uur. De gehele line-up wordt dan gepresenteerd. Blijf hier op de hoogte van dit evenement en volg het nieuws over Pinkpop 2019 op de voet!

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

De jubileumeditie van Pinkpop vindt traditiegetrouw weer in het Pinksterweekend plaats op 8, 9 en 10 juni 2019. Het festival verwelkomt deze zomer onder andere Fleetwood MacKrezipMumford & Sons en Tenacious D. De rest van de line-up wordt woensdag 13 maart bekendgemaakt tijdens de perspresentatie. Volg de gehele happening hier.

Er gingen geruchten dat Jan Smeets voor de 50ste editie een vierde festivaldag in het leven zou roepen, maar dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren. De kaartverkoop voor het festival gaat van start op zaterdag 16 maart 2019 om 10u. Voor meer informatie over de tickets kun je terecht op de officiële website.

Ben je al helemaal in de Pinkpop-sfeer en wil je de teksten van nummers oefenen? In onderstaande afspeellijst vind je alle artiesten die komend jaar op het festival te vinden zijn.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen