De Belgische band Bazart heeft zichzelf bevestigd voor de 50e editie van Pinkpop. Dit heeft de band bevestigt in de ochtendshow van Giel Beelen. 

De tweede passage van Bazart op Pinkpop is een feit. De Belgische band rondom zanger Mathieu Terryn bevestigde zichzelf vanochtend in gesprek met Giel Beelen. De organisatie van Pinkpop moet nog officieel reageren op het nieuws.

In de tweet van Giel hieronder vind je de zelfbevestiging:

Eerder werden onder meer Fleetwood Mac en Mumford & Sons al aangekondigd voor de 50ste editie van Pinkpop. De officiële Pinkpop perspresentatie vind plaats op 13 maart. Je kunt hier via onze win-actie kaarten voor bemachtigen

Bazart

Bazart - Lowlands 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Bazart is een indiepop band uit België. De band rondom zanger Mathieu Terryn maakt Nederlandstalige muziek en kun je kennen van hits als ‘Goud’, ‘Chaos’ en ‘Grip (Omarm Me)’. De band heeft sinds 2018 haar tweede album uitgebracht, dit is het vervolgalbum van de populaire debuutplaat Echo.

De Vlamingen hebben sinds het oprichten van de band in 2008 verschillende festivals bezocht. In 2018 stond de band nog op Lowlands en in 2017 bezocht de band nog onder andere Appelpop, Lokerse Feesten en Rock Werchter.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

De jubileumeditie van Pinkpop vindt traditiegetrouw weer in het Pinksterweekend plaats op 8, 9 en 10 juni 2019. Bevestigde namen zijn tot nu toe onder andere Fleetwood MacKrezipMumford & Sons en Tenacious D. Er gingen geruchten dat Jan Smeets voor de 50ste editie een vierde festivaldag in het leven zou roepen, maar dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren.

De ticketverkoop voor het festival gaat van start op zaterdag 16 maart 2019 om 10u. Voor meer informatie over de tickets kun je terecht op de officiële website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Tussen al het feesten, studeren en werken door ben ik actief voor de nieuwsredactie van Festileaks. Verslaafd aan concerten, festivals, vinyl en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Anderson .Paak, Travis Scott, The xx, Arctic Monkeys, Gorillaz en uiteraard Lowlands.