Een nieuwe zelfbebevestiging voor Rock Werchter 2019. Mahalia komt deze zomer naar het Belgische festival.

Goed nieuws voor bezoekers van Rock Werchter. De Engelse zangeres Mahalia komt deze zomer naar het festival. Dat liet ze via haar Instagram weten. Eerder deze week werden Rosalía en Greta Van Fleet nog aan de line-up toegevoegd.

Bekijk hieronder Mahalia’s post:


Mahalia

De Britse zangeres Mahalia ken je waarschijnlijk wel van haar hit ‘I Wish I Missed My Ex’. Ze is één van meest beloftevolle r&b-zangeressen op dit moment. Vorig jaar stond ze nog op Couleur Café.

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks (Rock Werchter 2018)

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons is het Belgische festival goed uit de startblokken geschoten. Wie hoop jij volgend jaar nog meer op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons forum.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival? Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport. Beluister de Spotify-playlist om alvast in te komen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.