Rock Werchter
Uitverkocht
30 juni - 3 juli 2022
België
Werchter, België

Rock Werchter 2019 presenteert Greta Van Fleet en Rosalía

Greta van Fleet

De organistatie van Rock Werchter 2019 heeft vandaag de komst van een twee nieuwe namen bekend gemaakt: Greta Van Fleet en Rosalía.

Het Belgische festival is nog lang niet klaar met het lossen van namen. Met de bevestiging van Greta Van Fleet en Rosalía krijgt het affiche steeds meer vorm. Beide acts spelen op zondag 30 juni; Greta Van Fleet op de Main en Rosalía in The Barn.


Met deze gloednieuwe namen begint de affiche van het Belgische festival langzaam vorm te krijgen. Naast de komst van Greta Van Fleet en Rosalía staan ook de eerder bekendgemaakte acts zoals Muse, P!nk, Mumford & Sons en The Cure op de poster.

Greta Van Fleet

Greta Van Fleet werd in 2012 opgericht in Michigan en bestaat uit de drie broers Josh, Jake en Sam Kiszka en drummer Danny Wagner. Met de eerste single, ‘Highway Tune’, gooide de band meteen hoge ogen in de Verenigde Staten en deze steeg zelfs naar de top van de Billboard Mainstream Rock hitlijst.

Vorig jaar reisde de band al door Europa en blies toen onder meer het Pinkpoppubliek achterover. De heren stonden zelfs in de top 5 van beste optredens op Pinkpop 2018. Tel daar het gloednieuwe album Anthem of the Peaceful Army bij op en bezoekers van onder meer EXIT Festival en Tinderbox staat aankomende zomer een spetterend optreden te wachten.

Vorige week cancelde de band hun Europese tournee inclusief de AFAS Live.

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks (Rock Werchter 2018)

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons is het Belgische festival goed uit de startblokken geschoten. Wie hoop jij volgend jaar nog meer op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons Rock Werchter-forum.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival? Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.