Jera on Air 2019 maakt line-up compleet met Enter Shikari en Deez Nuts

Enter Shikari
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De line-up van Jera on Air 2019 is helemaal compleet. Enter Shikari en Deez Nuts zijn de laatste namen die aan het affiche zijn toegevoegd.

Met de toevoeging van deze namen is het programma voor het festival in Ysselsteyn rond. De organisatie van het evenement hintte eerder al naar de komst van Enter Shikari.

Naast Enter Shikari en Deez Nuts staan ook Parkway Drive, Beartooth en de Heideroosjes op het festival. Architects zou ook een optreden verzorgen maar die band cancelde hun show vanwege zijn plek op de festivalposter.

Enter Shikari

Enter Shikari
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Enter Shikari is een Engelse post-hardcoreband uit St. Albans, Hertfordshire. In de nummers komen ook elementen voor uit genres zoals techno, dubstep, drum and bass en chiptune. De groep werd in 2003 opgericht en werd vernoemd naar de boot van een familielid van een de bandleden. In 2017 brachten de heren hun meest recente album uit, genaamd The Spark. Vorig jaar speelden ze op een aantal festivals, zoals Jera on Air en Nova Rock.

Jera on Air 2019

Jera On Air vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn. Het festival is met meer dan 8.000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie podia zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on-stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten.

Vorig jaar speelden onder andere Enter Shikari, Billy Talent, NOFX en Stick to Your Guns op het festival. Dit jaar maken onder meer Parkway Drive, Enter Shikari, Sum 41 en Heideroosjes hun opwachting in Ysselsteyn.

Wil je weten hoe het de vorige keer was? Check dan snel ons festivalrapport. Tickets verkrijgbaar via de festivalwebsite.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2023

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 22-24 juni 2023
Line-up
Flogging Molly
Parkway Drive
Rancid
Tickets Dagkaarten vanaf €90. Combitickets vanaf €150. Kopen