Advertisement

Lowlands 2019 presenteert girl in red

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De bekendmakingen van Lowlands gaan maar door. Vandaag presenteert het festival girl in red.

Elke dag om 11 uur kondigt de organisatie een nieuwe naam aan. Eerder waren dit onder meer Ares, Donnie en The Vaccines. Vandaag is het dus de beurt aan girl in red.

Deze act voegt zich bij onder meer Tame Impala en Twenty One Pilots, die bij de eerste bekendmaking werden aangekondigd.

Bekijk hieronder de offciële aankondiging van vandaag:

girl in red

Marie Ulven is een Noorse zangeres die optreedt onder de naam girl in red. Ze combineert de muziekstijlen indie en pop en daarmee maakt ze muziek, waarin je helemaal kunt opgaan. Ulven heeft dit jaar haar eerste album i need to be alone. uitgebracht.

Lowlands 2019

Sfeer terrein - Lowlands 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Wat zegt de community? 💬

Over de auteur ✍️

Joëlle van Wissen

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Staat vooraan bij Oscar and the Wolf en Dua Lipa. Struint samen met Irene alle goede slettendisco's af. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

Meer van Joëlle