Advertisement

Nieuw surfpark op locatie Pinkpopcamping

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

De gemeente Landgraaf heeft plannen voor de aanleg van een gloednieuw surfpark. Het park zou aangelegd worden op de plek waar Pinkpopcamping B zich altijd bevindt.

De plannen voor het park zijn deze week bekendgemaakt aan de gemeente. Het surf- en leisurepark komt op dezelfde plek als Pinkpopcamping B. Wanneer de bouw start is vooralsnog niet duidelijk.

In het artikel van De Limburger lijkt de toekomst van camping B ook nog onduidelijk. Het is de vraag of camping B in de toekomst eventueel verplaatst gaat worden.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

In 2018 prijkten Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars op de line-up van de 49e editie van het festival in Landgraaf. Dit jaar viert Pinkpop zijn vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop verloopt voorspoedig. In het eerste verkoopweekend zijn er namelijk 60.000 tickets verkocht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, waarvan het meest recente gaat over dance-acts die op Pinkpop hebben gestaan.

Beluister uiteraard ook onze Spotify-playlist van de aankomende editie om alvast in de stemming te komen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen