Paaspop 2019 bijna uitverkocht

Photo by Paaspop

Wie nog naar Paaspop 2019 wil moet snel zijn. De tickets voor het festival in Schijndel zijn bijna uitverkocht.

Op dit moment is 98% van alle festivalkaarten verkocht. Wil je Paaspop dit jaar nog meemaken? Dan moet je dus snel zijn.

Op deze editie van het festival spelen onder andere Passenger, Oscar and the WolfWithin Temptation en White Lies. Het blokkenschema is ook al bekend en je kunt in dit artikel de lastigste clashes tijdens het Paasweekend ontdekken.

Heb je al een kaartje en wil je niets vergeten mee te nemen? Check dan onze Festival Paklijst.

Paaspop 2019

Paaspop
Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop 2019 vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Dit jaar doen onder meer Passenger, Oscar and the WolfWithin Temptation en White Lies het Brabantse festival aan.

Tijdens een weekendje Schijndel hoef je je geen moment te vervelen. Het festival biedt muziek, theater en stand-upcomedy, maar ook literaire evenementen en straatartiesten. Daarnaast kun je genieten van een heuse food line-up.

Het festivalterrein kent dit jaar maar liefst vier nieuwe area’s. De ‘Detroit’ is de plek waar je je technohart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaretshows, terwijl je je in de ‘The Love Boat’ kunt laten onderdompelen in extravagante sferen. ‘Herrie Met Gerrie’ is de vierde nieuwe area, waar je los kunt gaan op diverse soorten dancemuziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de officiële festivalwebsite.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen