Een zelfbevestiging voor Down The Rabbit Hole. House-DJ Joost van Bellen geeft aan op Facebook dat hij een show verzorgt op het festival in Beuningen.

De diskjockey is zeker niet de eerste naam die bekend is voor het evenement. De organisatie strikte eerder onder meer Editors, Thom Yorke, Underworld, Janelle Monáe en Balthazar.

Check hieronder een screenshot van de Facebookkalender van Joost van Bellen, inclusief de zelfbevestiging voor het Beuningse festival:

Screenshot zelfbevestiging Joost van Bellen DTRH 2019

Joost van Bellen

Joost van Bellen is een Nederlandse diskjockey. De 57-jarige Leidenaar is een van de belangrijkste grondleggers van de housemuziek. Hij was tussen 1991 en 1996 de artistieke kopman van de Amsterdamse nachtclub RoXY.

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

In 2019 is het evenement alweer toe aan zijn 6e editie. Het intieme festival, dat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in zijn korte bestaan al veel Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Het festival is helaas al uitverkocht.

Ben je benieuwd naar de performance van de grotere acts? Lees dan over de eerste festivalshows van Janelle Monáe en Underworld. Of kom nog meer in de stemming met deze 20 onvergetelijke momenten uit de geschiedenis van Down The Rabbit Hole en met het Festivalrapport van vorig jaar.

Beluister de Spotify-playlist om te ontdekken welke acts allemaal komen optreden op het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Michel
Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.