Best Kept Secret 2019 strikt Lucky Fonz III en WaxFiend

BKS 2018
Photo: Debbie Spaan / Festileaks

Best Kept Secret 2019 staat nu echt voor de deur. Op de valreep voegt de organisatie van het festival in Hilvarenbeek nog twee dj sets toe. Lucky Fonz III en Waxfiend zijn dit weekend als dj’s bij Stage Four te vinden

Op social-media is bekendgemaakt dat er nog twee nieuwe namen afreizen naar Best Kept Secret. Zo brengt Lucky Fonz III met zijn DJ-debuut een ode aan de Hollandse meesters. En is Waxfiend gestrikt om je kennis te laten maken met het nieuwe genre ‘Gqom’. Je vindt deze artiesten dit weekend op Stage FOUR.

De officiële bevestiging van Best Kept Secret vind je hieronder:

Lucky Fonz III

Lucky Fonz III

Lucky Fonz III is de artiestennaam van Otto Wichers. Hij is een Nederlandse singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn beeldende teksten. De nieuwste telg in de albumreeks van Lucky Fonz III heeft de naam Multimens en dateert uit 2019. Je kunt de veelzijdige singer-songwriter verder kennen van nummers als ‘Linde Met Een E’, ‘Ik Heb Een Meisje’ en ‘Ik Had Nog Willen Zeggen’.

Wij spraken Lucky Fonz in 2016 al een keer over zijn blokkenschema voor Pinkpop, waar hij zelf als artiest ook aanwezig was.

Best Kept Secret 2019

BKS 2018
Photo: Thomas Heijligers / Festileaks

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.