Graspop 2019 helemaal uitverkocht

Graspop
Foto: Dorien Goetschalckx

De komende editie van Graspop is helemaal uitverkocht. Het grootste metalfestival van de Benelux kan voor de tweede keer op rij het bordje met ‘uitverkocht’ op de deur hangen.

Het is daarmee pas de tweede keer dat het festival volledig uitverkoopt. In navolging van de XL-editie van 2018 zal de Stenehei ook dit jaar helemaal vol staan.

Ben je net te laat? De organisatie heeft voor alle weekendtickets en dagtickets wachtlijsten geopend. Het festival gaat over drie weken van start in het Belgische Dessel.

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 tot en met 23 juni. De hele line-up van het festival is inmiddels bekend en deze wordt aangevoerd door Within TemptationSlipknot en Kiss. Bekijk voor het volledige affiche het blokkenschema.

De kaartverkoop verloopt voorspoedig: de zaterdagtickets en de passe-partouts zijn uitverkocht. Er zijn nog wel dagkaarten te verkrijgen voor de vrijdag en zondag voor de prijs van € 99,-. Voor de kaartverkoop en voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Het Belgische festival weet iedereen een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam