9 dingen die je nog met je 3D-bril kunt doen na afloop van Kraftwerk

Lollapalooza Berlin 2018 Kraftwerk
Photo: Stephan Flad (Lollapalooza Berlin 2018)

Het optreden van Kraftwerk belooft een waar audiovisueel spektakel te worden, met de passende naam: Kraftwerk 3D. De heren zijn dan ook niet met lege handen naar Best Kept Secret gekomen, ze nemen maar liefst 25.000 3D-brillen met zich mee. Maar wat kan je nu na het optreden nog met zo’n bril? Hier wat tips!

1. Je verdere leven leiden als een robot

Na het optreden nog helemaal in de vibe? Doe jij de robot-dansmove op de dansvloer bij THREE? Misschien moet je dan een carrièreswitch overwegen: de dames hierboven doen je het even voor!

2. Eindelijk de blits maken met je outfit

Zocht je nog dat ene detail om je outfit mee af te maken? Altijd al getwijfeld of je nu een bril met rode of blauwe glazen wil? Zoek niet verder! Deze fashionable bril biedt het allemaal en steelt de show op elke gelegenheid.

3. De rest van de festivalzomer gebruiken als hippe zonnebril

Je kunt er niet genoeg van hebben tijdens de festivalzomer, zonnebrillen! Ook al neem je er vier mee naar een festival, je raakt ze alsnog allemaal kwijt. Een extra brilletje kan dus nooit kwaad. Als je hem even zat bent en niet op je hoofd wilt hebben, kun je deze gewoon opvouwen en in je zak steken. Ideaal!

4. Gebruiken als herkenning van je festivalvrienden

Geen speciale herkenbare outfits meegenomen naar het festival? Raak jij je vrienden ook zo snel kwijt in de menigte? No worries, met deze bril ben je snel te herkennen. Althans… als je niet bij de Kraftwerk 3D show staat 😉

5. Lekker op herhaling gaan

Kraftwerk
Photo: Peter Boettcher

Na het concert op Best Kept Secret nog geen genoeg van Kraftwerk? Dan ga je toch gewoon nog een keer! Next stop is Nowa MuzYka Festival in Polen en deze keer kun je lekker een plaatsje vooraan pakken, want je hoeft de bril niet meer op te halen. Met zelfs wat extra ruimte, want een voorbereid mens telt voor twee!

6. Creatief knutselen

Het is natuurlijk altijd leuk om een souvenir over te houden aan het prachtige festival-weekend. Daar is deze bril natuurlijk uitermate geschikt voor. Laat je creatiefste kant los en maak er een mooi aandenken van!

7. Je dagelijkse bril pimpen

Ben je je alledaagse bril een beetje beu? Bespaar jezelf een trip naar de opticiën en doe een upgrade met de Kraftwerk 3d-bril. Een ding is zeker: je hebt de lachers op je hand!

8. Doe als Tom Smith en recycle

In 2018 stond de Kraftwerk 3D-show nog op TW Classic, waar Editors de headline show mocht verzorgen. Editors-frontman Tom Smith was blijkbaar erg gecharmeerd van het 3D-perspectief en besloot tijdens de show het publiek door een rood-blauwe bril te bekijken. Zou het de tweede BKS-nacht ook veel mooier maken?

9. Gewoon netjes weer inleveren

Alle gekheid op een stokje: duurzaamheid staat natuurlijk hoog in het BKS-vaandel en ook jij kunt daaraan meehelpen. Gooi de bril niet weg, maar lever hem netjes in bij een van de stands waar je hem hebt opgehaald. Een win-win situatie: geen zwerfafval op het terrein en de brillen kunnen weer mee naar het volgende concert van Kraftwerk!

Kraftwerk

Lollapalooza Berlin 2018 Kraftwerk
Photo: Stephan Flad (Lollapalooza Berlin 2018)

Kraftwerk

Kraftwerk
Photo: Peter Boettcher

De Duitse elektroformatie Kraftwerk is al sinds 1970 actief en heeft grote invloed gehad op de ontwikkeling van elektronische muziek. Met songs als ‘The Model’ en ‘Autobahn‘ kun je amper stil blijven staan. In 2019 was de band met hun 3D-show op onder andere Blue Dot FestivalRock In Roma en Best Kept Secret te zien. Deze tour zou ook in 2020 doorgetrokken worden met de bevestiging voor onder andere All Points East. Vanwege het coronavirus is het optreden echter afgelast en bleef het stil rondom Kraftwerk.

Best Kept Secret

Photo: Jos Willemsen / Festileaks

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen