Check dit: Rock Werchter 2019 installeert speciale waterkanonnen tegen hittegolf

1098
Rock Werchter 2019 - entree - ingang
Photo: Festileaks

Rock Werchter heeft dit jaar te maken met een hittegolf. Het festival plaatst daarom onder meer speciale waterkanonnen om de bezoekers het hoofd koel te houden.

Vorige week kondigde Rock Werchter al een plan aan om met de warmte om te gaan. Nu is dat plan in werking getreden en zijn er speciale waterkanonnen op het terrein geplaatst. Je vindt de waterkanonnen onder andere bij de North West Walls, bij de Casa Bacardi en vlak voor The Barn.

Naast de waterkanonnen zijn sprinklers geïnstalleerd om verkoeling te bieden. Deze vind je achteraan de main stage en voor de ingang van het terrein. Ook zijn er extra tenten neergezet om voldoende schaduwplekken te creëren. Check de foto’s van het terrein met de waterkanonnen, sprinklers en schaduwplekken hieronder.

Rock Werchter Tropical!

Rock Werchter 2019 waterkanon
Foto: Stelios Mathaiou / Festileaks
Rock Werchter 2019 schaduwplek
Foto: Stelios Mathaiou / Festileaks
waterkanon - Rock Werchter 2019
Photo: Stelios Mathaiou / Festileaks
waterkanon - Rock Werchter 2019
Photo: Stelios Mathaiou / Festileaks
Rock Werchter 2019 waterkanon
Foto: Stelios Mathaiou / Festileaks

Wat vond jij van Rock Werchter 2019?

Ben jij op Rock Werchter geweest dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”rock-werchter”]

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Rock Werchter vond dit jaar plaats van 27 tot en met 30 juni. De line-up werd aangevoerd door The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons. Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival om nog even na te genieten, of naar de Festivalpodcast live vanaf de Werchterweide.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.