Advertisement

Jessie Reyez cancelt Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Photo: Festileaks

Jessie Reyez heeft zojuist haar optreden op Rock Werchter afgezegd. Inmiddels is er vervanging geregeld in de vorm van Warhola.

De organisatie heeft inmiddels vervanging geregeld. Warhola staat morgen in KluB C. Check het officiële statement van het festival hieronder.

Vanwege een blessure kan Jessie Reyez de komende 14 dagen niet optreden. Hier valt ook het optreden op het Belgische festival onder, dat morgen gepland stond.

Helaas is dit niet de eerste afzegging waar het festival mee te maken krijgt. Onlangs werd bekendgemaakt dat de mannen van The Marcus King Band hun optreden moesten afzeggen. Voor hen treedt IBE op als vervangende act.

Wat vond jij van Rock Werchter 2019?

Ben jij op Rock Werchter geweest dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”rock-werchter”]

Jessie Reyez

Jessie Reyez is een Canadese songwriter en zangeres. Daarnaast heeft ze als co-writer meegewerkt aan verschillende nummers, waaronder ‘One Kiss’ van Calvin Harris en Dua Lipa. Ze heeft twee EP’s op haar naam staan: Kiddo, dat in 2017 verscheen en Being Human In Public, dat vorig jaar uitkwam. Deze zomer zou ze onder meer op Rock Werchter optreden. Dit optreden heeft ze echter vanwege een blessure moeten afzeggen.

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Rock Werchter vond dit jaar plaats van 27 tot en met 30 juni. De line-up werd aangevoerd door The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons. Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival om nog even na te genieten, of naar de Festivalpodcast live vanaf de Werchterweide.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.