The Marcus King Band cancelt Pinkpop en Rock Werchter 2019

Pinkpop 2018 Mainstage
Photo: Monique Biermans /Festileaks

The Marcus King Band maakt zojuist bekend de shows op Rock Werchter en Pinkpop af te zeggen. De vervangers zijn DeWolff voor Pinkpop en IBE voor Rock Werchter.

Volgens de heren hebben ze tijd nodig om te rusten en zich voor te bereiden op groot nieuws, dat er nog aan komt. De officiële aankondiging van de band vind je hieronder.

Op Rock Werchter valt IBE in voor The Marcus King Band. Op Pinkpop, dat dit weekend al plaatsvindt, staat DeWolff op de spot van de mannen.

The Marcus King Band

The Marcus King Band is een band uit Amerika, met zanger en gitarist Marcus King aan het hoofd. De groep speelt een mix van blues, rock, jazz en soul. Hun laatste album Carolina Confessions verscheen in 2018. Deze zomer zouden de heren touren door Europa en op onder meer Pinkpop en Rock Werchter spelen. Deze shows zijn echter geannuleerd.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018 IBA Parkstad stage
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Dit jaar viert Pinkpop zijn vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop verloopt voorspoedig. In het eerste verkoopweekend zijn er namelijk 60.000 tickets verkocht. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan.

Er zijn nog tickets te koop voor het evenement. Die zijn te koop via Ticketmaster.

Wil je je alvast muzikaal voorbereiden op het festival? Luister dan ook onze Spotify Playlist.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.