Mad Cool 2019 presenteert blokkenschema

588
Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Mad Cool-gangers opgelet! Het Spaanse festival heeft het tijdschema bekendgemaakt.

Voor festivalgangers kan de voorpret nu écht beginnen. Met de bekendmaking van het blokkenschema kunnen de routes langs de podia uitgestippeld worden. De Twitter-aankondiging vind je hieronder.

Over drie weken gaat de vierde editie van het festival van start in Madrid. Met namen als Disclosure, Prophets of Rage, The Smashing Pumpkins en meer wordt het invullen van het blokkenschema nog een flinke klus. Bovendien voegde het festival een extra dag toe. Op deze Welcome Party spelen onder meer Bring Me The Horizon.

Mad Cool 2019

Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Dit jaar vindt de vierde editie van Mad Cool plaats, die wordt georganiseerd van 11 juli tot en met 13 juli in Madrid. Ook is er dit jaar een Welcome Party, die plaatsvindt op 10 juli. Met The CureThe NationalThe Smashing PumpkinsVampire WeekendBon Iver en Prophets Of Rage is een aanzienlijk deel van de line-up bekend.

De kaartverkoop voor de editie van Mad Cool in 2019 is al een tijdje aan de gang. Voor een weekendkaart betaal je € 187,- en voor een dagticket € 88,-. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële site.

Benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

In onze Festivalpodcast praten we ook over Mad Cool 2019. Het evenement staat op onze Festival Bucketlist.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.