Mad Cool 2019 presenteert blokkenschema

Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Mad Cool-gangers opgelet! Het Spaanse festival heeft het tijdschema bekendgemaakt.

Voor festivalgangers kan de voorpret nu écht beginnen. Met de bekendmaking van het blokkenschema kunnen de routes langs de podia uitgestippeld worden. De Twitter-aankondiging vind je hieronder.

Over drie weken gaat de vierde editie van het festival van start in Madrid. Met namen als Disclosure, Prophets of Rage, The Smashing Pumpkins en meer wordt het invullen van het blokkenschema nog een flinke klus. Bovendien voegde het festival een extra dag toe. Op deze Welcome Party spelen onder meer Bring Me The Horizon.

Mad Cool 2019

Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Dit jaar vindt de vierde editie van Mad Cool plaats, die wordt georganiseerd van 11 juli tot en met 13 juli in Madrid. Ook is er dit jaar een Welcome Party, die plaatsvindt op 10 juli. Met The CureThe NationalThe Smashing PumpkinsVampire WeekendBon Iver en Prophets Of Rage is een aanzienlijk deel van de line-up bekend.

De kaartverkoop voor de editie van Mad Cool in 2019 is al een tijdje aan de gang. Voor een weekendkaart betaal je € 187,- en voor een dagticket € 88,-. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële site.

Benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport.

In onze Festivalpodcast praten we ook over Mad Cool 2019. Het evenement staat op onze Festival Bucketlist.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2025

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 9-13 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen