Pinkpop 2019 viert vijftigste editie met gouden bandje

Photo: Ian Geerts / Festileaks

Een jubileum voor Pinkpop en dat mag gevierd worden. Deze editie staat alles in het teken van de vijftigste editie. Met de gouden polsbandjes wordt de verjaardag stijlvol afgetrapt.

Je festival begint pas écht als het nieuwe polsbandje stevig om je arm zit. Niet zonder reden dat veel festivalgangers reikhalzend naar dat moment uitkijken. Met dit jubileum is dat moment nog bijzonderder dan normaal. Met een bandje in de kleur van het jubileum en de grote tekst ’50 Pinkpop’ is het bandje geheel in stijl voor de verjaardag.

Nu de eerste festivalgangers het gouden festivalbandje om hebben kan Pinkpop 2019 morgen echt beginnen. Met hoge verwachtingen van headliners als Fleetwood Mac, Mumford & Sons en The Cure en toekomstige toppers als Indian Askin en SYML wordt 2019 een editie om nooit te vergeten.

Ga je naar Pinkpop? Denk dan aan gehoorbescherming. Onze tip: de Thunderplugs oordoppen van Bananaz bevatten een muziekfilter waarmee de kwaliteit van de muziek goed behouden blijft en je ook nog gesprekken kunt voeren met je vrienden. Ze zijn bovendien morgen al in huis.

Ben je niet in Landgraaf, maar wil je wel alles meekrijgen de verjaardag van Pinkpop. Check dan de livestream vanuit Limburg met onder meer The Cure.

Festileaks Festival Awards

Was jij op Pinkpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pinkpop”]

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

De 50e editie van Pinkpop werd gehouden in het pinksterweekend, van 8 t/m 10 juni in Landgraaf. Onder meer Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check bijvoorbeeld alle live-updates van het festival op onze site, Facebook en Instagram. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen