Rock Werchter maakt data voor 2020 bekend

Rock Werchter 2019 - entree - ingang
Photo: Festileaks

De 45e editie van Rock Werchter zit er nog niet eens helemaal op, maar het festival heeft nu al de data voor 2020 bekendgemaakt. Het Belgische festival zal volgend jaar van 2 tot 5 juli gehouden worden.

Dus wie naar Rock Werchter wil volgend jaar: blok 2 tot en met 5 juli maar alvast in je agenda. Dan is het namelijk tijd voor alweer de 46e editie van het festival. Zoals vanouds wordt het weer gehouden in het Werchterpark.

Benieuwd naar hoe deze editie was? Lees de hoogtepunten van dag 3, lees waar je het lekkerste kan eten of bekijk wie er allemaal vooraan staan bij het enige Europese festivaloptreden van Muse. Voor alle andere artikelen over de afgelopen editie, kan je terecht op deze pagina.

Wat vond jij van Rock Werchter 2019?

Ben jij op Rock Werchter geweest dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”rock-werchter”]

Rock Werchter 2020

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

De 46e editie van Rock Werchter zal plaatsvinden van 2 tot 5 juli 2020. Namen en ticketprijzen zijn nog niet bekend, maar het belooft weer een fantastische editie te worden zoals vanouds. In 2019 had het festival onder meer The Cure, Muse en Mumford & Sons op het programma staan. Meer informatie over het festival is te vinden via de website. Terugkijken op de editie van dit jaar? Beluister dan onze Spotify-afspeellijst hieronder!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen