‘Pinkpop 2020 begint dit jaar nog met kaartverkoop’

jan smeets
Foto: Kamiel Scholten

De kaartverkoop voor Pinkpop 2020 start nog dit jaar. Dat heeft festivaldirecteur Jan Smeets laten weten aan de Limburger.

Naar verwachting start de kaartverkoop voor de 51e editie van het festival in november. Normaal gesproken vind de start van de ticketverkoop plaats na de officiële perspresentatie van Pinkpop. Smeets verteld dat Mojo Concerts hem heeft overtuigd om de verkoop van de tickets dit jaar na de bekendmaking van de eerste headliner te starten. Zo gaat dat bij de meeste festivals.

Dit jaar was Pinkpop jarig en vierde het evenement zijn 50e verjaardag. Het was een editie vol met hoogtepunten. Zo was er een knaller van een eindshow, probeerde Frank Lammers te crowdsurfen en was er een prachtige zonsondergang te zien tijdens Elbow.

Ondertussen is de datum van de 51e editie van het Limburge festival ook al bekend. Het festival vindt plaats op 19, 20 en 21 juni. Over headliners is op dit moment nog niets bekend. Jan Smeets liet echter wel weten bezig te zijn met Neil Young.

Pinkpop 2020

Major Lazer - Pinkpop 2019
Photo: Festileaks / Thijs Jacobs

De data voor Pinkpop 2020 zijn inmiddels bekend. Volgend jaar vindt het festival plaats van 19 tot en met 21 juni. Over de ticketverkoop of eventuele headliners is op dit moment nog niets bekend. Op de 50e editie in 2019 stonden Fleetwood Mac, Mumford and Sons en The Cure bovenaan het affiche.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen