De Lowlands Festivalpodcast, dag #2: een cocktail van Perzische reggaeton, de opmars van Billie Eilish en Hans freakin’ Kazan

Billie Eilish / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Een nieuwe Lowlands-dag betekent een nieuwe Festivalpodcast. Jos is zijn Sziget-roes nog aan het uitslapen, dus Julia neemt het over in Biddinghuizen met KINK-dj Michiel Veenstra. Elke dag hoor je wat de beste optredens waren die ze zagen en wat ze verder hebben beleefd. Dit was de zaterdag van Lowlands 2019.

Niets missen van Lowlands 2019? Check dan ook de hoogtepunten van dag #1 en dag #2, volg de livestream en vind alle updates op onze site, Facebook en Instagram.

In deze aflevering van de Festivalpodcast:

  • Tommi Benders van Yallah! Yallah! vertelt hoe zijn dansfeest met muziek uit het Midden-Oosten in twee jaar is gegroeid tot een fenomeen met een eigen clubtour.
  • Hoe was Billie Eilish? De 17-jarige popkoningin stond in de Alpha. Heeft zij de volle tent kunnen overtuigen?
  • We peilden of twenty one pilots wel écht headliner-waardig is.
  • En was het echt zo leuk om naar Hans Kazan te gaan, of ga je toch liever in een doodskist liggen?

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via SpotifyiTunes of via de player op de site van KINK – waar je ook alle tracklists terugvindt!

Meer Lowlands-podcasts luisteren? Check dan ook ons verslag van dag #1!

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag voor onze Festivalpodcast? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Vorige festival episodes

Deze zomer worden al onze afleveringen opgenomen op de festivalweides. Meer van dit soort afleveringen? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Lowlands 2019

Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen