De Lowlands Festivalpodcast, dag #2: een cocktail van Perzische reggaeton, de opmars van Billie Eilish en Hans freakin’ Kazan

594
Billie Eilish / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Een nieuwe Lowlands-dag betekent een nieuwe Festivalpodcast. Jos is zijn Sziget-roes nog aan het uitslapen, dus Julia neemt het over in Biddinghuizen met KINK-dj Michiel Veenstra. Elke dag hoor je wat de beste optredens waren die ze zagen en wat ze verder hebben beleefd. Dit was de zaterdag van Lowlands 2019.

Niets missen van Lowlands 2019? Check dan ook de hoogtepunten van dag #1 en dag #2, volg de livestream en vind alle updates op onze site, Facebook en Instagram.

In deze aflevering van de Festivalpodcast:

  • Tommi Benders van Yallah! Yallah! vertelt hoe zijn dansfeest met muziek uit het Midden-Oosten in twee jaar is gegroeid tot een fenomeen met een eigen clubtour.
  • Hoe was Billie Eilish? De 17-jarige popkoningin stond in de Alpha. Heeft zij de volle tent kunnen overtuigen?
  • We peilden of twenty one pilots wel écht headliner-waardig is.
  • En was het echt zo leuk om naar Hans Kazan te gaan, of ga je toch liever in een doodskist liggen?

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via SpotifyiTunes of via de player op de site van KINK – waar je ook alle tracklists terugvindt!

Meer Lowlands-podcasts luisteren? Check dan ook ons verslag van dag #1!

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag voor onze Festivalpodcast? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Vorige festival episodes

Deze zomer worden al onze afleveringen opgenomen op de festivalweides. Meer van dit soort afleveringen? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Was jij aanwezig op Lowlands 2019?

Was jij op Lowlands dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”lowlands”]

Lowlands 2019

Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands werd gehouden van 16 tot en met 18 augustus 2019 in Biddinghuizen. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalBillie Eilish, Royal Blood en New Order sierden de festivalposter. Naast muziek, bood het festival een uitgebreid programma in theater, film, dans en wetenschap. Ook was het met het uitgebreide horeca-assortiment goed vertoeven voor foodies. Lowlands 2019 was lang en breed uitverkocht, maar met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check alle updates op onze site, Facebook en Instagram. Voor alle verdere informatie over het festival, kan je terecht op onze Lowlands-pagina of de website van het festival.

Import-Utrechtse. Houd van fruitbiertjes, feestjes en mijn Festileaks-collega's. Verder luister ik het liefst naar Radiohead, Childish Gambino en Jorja Smith. Sta binnen het team, vanwege mijn grote kennis van alles achterklap, ook wel bekend als Maloulevard.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.