Luisteren: Iedere dag een Festivalpodcast vanaf Lowlands 2019

503
Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Niet 1, niet 2, maar maar liefst 3 keer een Festivalpodcast vanaf Lowlands 2019! Jos is zijn Sziget-roes nog aan het uitslapen, dus Julia neemt het over in Biddinghuizen met KINK-dj Michiel Veenstra. Elke dag hoor je wat de beste optredens waren die ze zagen en wat ze verder hebben beleefd op Lowlands 2019.

Niets missen van Lowlands 2019? Check dan ook de hoogtepunten van dag #1 en dag #2, volg de livestream en vind alle updates op onze site, Facebook en Instagram.

Julia en Michiel bespreken in de eerste aflevering de Lowlands-vrijdag. Hoogtepunten waren onder andere Royal Blood en Fontaines D.C., De Staat komt aan het woord over hun headline-performance van die avond en Stevie The Harmonicaman onderbreekt de show. Daarnaast krijg je een tipje van de sluier over wat er op Lowlands zoal te doen is naast de muziek. Spoiler: veel!

Luister ook de Festivalpodcast over de Lowlands-zaterdag!

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via de player op de site van KINK.

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag voor onze Festivalpodcast? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Vorige festival episodes

Deze zomer worden al onze afleveringen opgenomen op de festivalweides. Meer van dit soort afleveringen? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Festileaks opperhoofd. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.