Ideaal: laat je was doen op Lowlands 2019

Photo: Marty Marn

Geen zin om na Lowlands de was te doen? Dit jaar kun je jouw was laten doen bij de Miele Laundry Club. Tijdens en na het festival kun je je vuile was hier inleveren en thuis schoon goed tegemoet zien.

Vieze kleren mee naar huis en weer wassen is een van de weinige nadelen van een festivalbezoek. Gelukkig biedt de Miele Laundry Club op Lowlands de ideale uitkomst. Heb je gemorst met je biertje? Zitten er mayonaisevlekken op je broek? Geen probleem voor de Laundry Club op Lowlands. Zorg ervoor dat je wat geld of muntjes overhoudt, want de Laundry Club kan je terugreis een stuk gemakkelijker maken. Met minder zware tassen terug naar huis en geen was draaien zodra je thuis komt? Wanneer dat je goed in de oren klinkt kan de Laundry Club van waarde zijn voor jou. Voor €25,- wordt je kleding namelijk gewassen, gedroogd én gestreken bij je thuis afgeleverd!

Natuurlijk is ook de Miele Powerwash weer terug op Lowlands. Voor mensen die de campingdouches niet altijd kunnen waarderen is dit feestje dé ideale manier om weer helemaal fris het festivalterrein te bestormen.

Lowlands 2019

Sfeer terrein - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. De complete line-up van deze editie is inmiddels compleet. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames BlakeThe Vaccines en, na afzegging van headliner The Prodigy, ook De Staat geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2025

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam