Personality quiz: Welke Lowlands-headliner ben jij?

476
Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Vraag je je afgelopen maanden af op welke Lowlands headliner jij het meest lijkt? Zoek niet verder, wij hebben de perfecte quiz voor jou! Na deze personality quiz kun je trots tegen je festivalsquad zeggen dat jij natuurlijk het meest op Kevin Parker lijkt. Of toch op Torre Florim? Quizzen maar!

Ben je een echte perfectionist met veel geduld, een chill persoon met veel goede vibes of juist iets heel anders? Beantwoord de tien vragen uit de quiz en achterhaal op welke Lowlands headliner jij het meest lijkt!

Zin in nog een quiz?

Lowlands
Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Knallen maar! Festileaks heeft er namelijk een hele boel!

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.