Pukkelpop 2019 presenteert Pukkelpop DWNTWN

Pukkelpop 2018
Photo: Festileaks

Zoals ieder jaar wordt Pukkelpop gehouden in Hasselt. Dit jaar doet het festival echter iets nieuws en trekt het festival ook de binnenstad van Hasselt in.

Van 10 tot en met 18 augustus, de week voorafgaand aan het festival, staat heel Hasselt in het teken van Pukkelpop 2019. Op het Molenpoortplein, het Groenplein en het Capucienenplijn in Hasselt kun je terecht voor concerten, workshops en nog veel meer tijdens ‘Pukkelpop DWNTWN’. Escape-rooms, een festivalmarkt, optredens van o.a. Equal Idiots en Sons en veel meer. Zo kunnen bezoekers en inwoners alvast de sfeer van het festival proeven. Meer info over het project vind je op de site van Studio Brussel.

Met DWNTWN kun je je goed voorbereiden op het festival. Daar zijn namelijk niet de minste namen te zien. Onder meer The National (2x), Paul Kalkbrenner, Tame Impala, Twenty One Pilots en Post Malone staan op het affiche. Met zulke namen op de poster is het natuurlijk onvermijdelijk dat er shows die je graag wil zien overlappen. Wij hebben de lastigste clashes voor je op een rij gezet.

Pukkelpop 2019

Photo: Pukkelpop – JOKKO

Het Belgische Pukkelpop houdt dit jaar zijn 34ste editie. Het evenement kent acht podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. 

Verder maakt het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Voor meer informatie check je de officiële site van het festival.

Beluister uiteraard ook onze Spotify-playlist van het festival!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Kopen