Sziget maakt data voor 2020 bekend

4205
Sziget 2018
Photo: Rockstar Photographers

Sziget 2019 zit er helaas op, maar we hebben alweer iets om naar uit te kijken. Het festival heeft namelijk de data voor 2020 bekendgemaakt. Sziget 2020 vindt plaats van 5 tot en met 11 augustus.

Het Óbudai-eiland opent in die week weer haar poorten voor duizenden festivalgangers. Welke artiesten er volgend jaar zullen staan, is nog niet bekend.

Sziget 2019 was weer een fantastische editie van het Hongaarse festival. Het eerste deel van de week konden bezoekers meezingen met talloze hits tijdens de ABBA-tribute, en zagen we hoe Ed Sheeran het hele veld in zijn eentje wist in te pakken. Het tweede deel van de week was het tropisch warm, en werd het publiek getrakteerd op shows van onder meer Foo Fighters en The National. Ook maakten we een gloednieuwe Festivalpodcast. Lees al onze artikelen over het festival op de pagina van Sziget 2019.

Sziget 2020

Photo: Rock Star Photographers

Sziget vindt volgend jaar plaats van 5 tot 11 augustus 2020. Het festival wordt zoals vanouds gehouden op het Óbudai-eiland in Boedapest, Hongarije. De line-up is nog niet bekend. Meer informatie over het festival vind je op de website.

Benieuwd naar hoe Sziget 2019 was? Lees dan de hoogtepunten van het eerste deel en tweede deel van de week. Voor al onze artikelen over de afgelopen editie, kijk dan op onze Sziget-pagina. Wil je juist muzikaal nagenieten? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

21 jaar. Student Media, Informatie & Communicatie. Sinds 4 jaar trots lid van de nieuwsredactie van Festileaks. Fan van Kendrick Lamar, A$AP Rocky, De Staat, Muse en Anderson .Paak. Vinylverzamelaar. Ieder jaar te vinden op Lowlands en WOO HAH!.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.