In beeld: de Festileaks Festival Quiz verovert Appelpop 2019

Appelpop 2019
Photo: Malou Gouders / Festileaks

Appelpop 2019 zet in op beleving. Behalve de beste Nederlandse artiesten, presenteert het grootste gratis festival van Nederland ook een imponerende randprogrammering. Ons hoogtepunt: de Festileaks Festival Quiz.

Rijen voor de silent disco

Festileaks Festival Quiz
Photo: Malou Gouders / Festileaks

Op beide dagen vond de Festival Quiz plaats in de silent disco. Dit nieuwe plekje op het terrein is onderdeel van Appelpop 2019’s nieuwe focus. Dit is zeker een succes, want er stonden lange rijen voor de ingang!

Meedoen is makkelijk

Om mee te doen met de Festival Quiz, heb je eigenlijk maar twee dingen nodig: de koptelefoon die je krijgt bij de ingang en je eigen smartphone. Via Kahoot! kan iedereen op Appelpop heel makkelijk meespelen.

Het gouden presentatieduo

De leiding is in handen van Festileaks’ eigen quizmasters. Begeleid door catchy quizmuziek vuren zij de ene na de andere vraag op de deelnemers af.

Appelpop-feitjes en muziekfragmenten

Appelpop 2019
Photo: Malou Gouders / Festileaks

Wanneer was de eerste editie van Appelpop? Hoeveel bier wordt er geschonken op het festival? Wie hoor je hier de tent op z’n kop zetten? Het publiek wordt flink getest op hun festivalkennis.

Prijzen, prijzen, prijzen!

Winnaars hebben de meeste vragen goed in de kortste tijd. Zij verdienen concerttickets voor onder andere Thomas Azier, Son Mieux of 90s Now. Zo is er ook nog leven na de festivalzomer!

Was jij aanwezig op Appelpop 2019?

Was jij op Appelpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”appelpop”]

Appelpop 2019

Appelpop 2018
Photo: Chantal Sloep (Appelpop 2018)

Appelpop vond plaats op 13 en 14 september in Tiel. Met 125.000 bezoekers verspreid over twee dagen is het één van de grootste gratis festivals van Nederland. Het Tielse festival markeert vaak het einde van het festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besluiten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Dit jaar gebeurde dit op de klanken van onder meer Racoon, Within TemptationThomas Azier, De Staat en Rowwen Hèze. Gezelligheid gegarandeerd!

Voor meer informatie, check de Appelpop website.

Appelpop Logo

Appelpop 2019

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2019
Line-up
Ilse DeLange
Suzan & Freek
Tickets Niet meer beschikbaar.