Festileaks Festival Quiz: Opwarmen voor Appelpop 2019

671
Foto: Bart Heemskerk

Appelpop is een van de laatste festivals van het seizoen. Maar niet getreurd, want tijdens de Festileaks Festival Quiz kun je concertkaarten winnen die zorgen dat de festivaldip als sneeuw voor de zon verdwijnt. Wil je meer kans maken om te winnen, dan kun je hieronder al vast oefenen!

Met de Festileaks Festival Quiz wordt je festivalkennis grondig getoetst. Er zitten uiteraard vragen bij over Appelpop en over acts die tijdens deze editie op de planken staan. Ook kan je vragen verwachten over andere festivals van 2019. Bovendien maak je kans op schitterende prijzen, zoals concertkaarten!

Met onderstaande vragen kan je al flink oefenen. Kleine hint: deze vragen kunnen zomaar terugkomen in de echte quiz…

De Festileaks Festival Quiz wordt gehouden op de volgende tijdstippen in de Silent Disco van Appelpop:
Vrijdag 13 september: 20:15 uur
Zaterdag 14 september: 15:00 uur
Zaterdag 14 september: 17:15 uur

Appelpop 2019

Appelpop
Photo: Sander van Ketel (Appelpop 2018)

Appelpop vindt plaats op 13 en 14 september in Tiel. Met 125.000 unieke bezoekers verspreid over twee dagen is het één van de grootste gratis festivals van Nederland. Het Tielse festival markeert vaak het officieuze einde van een festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besluiten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Dit jaar gebeurt dit op de klanken van onder meer Racoon, Within TemptationThomas Azier, De Staat en Rowwen Hèze. Gezelligheid gegarandeerd!

Op de afgelopen editie waren onder andere BLØF, Golden Earring en Chef’Special de grote publiekstrekkers. Hoe was het vorig jaar in Tiel? Dat lees je in ons festivalrapport. Check voor meer informatie over het evenement de officiële site.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.