Festileaks tipt: 4 randactiviteiten op Appelpop 2019

Appelpop 2018
Photo: Bart Heemskerk (Appelpop 2018)

Het festivalseizoen is bijna ten einde, maar niet voordat we een feestje hebben gebouwd op Appelpop 2019! In Tiel verzamelen een heleboel grote (inter)nationale acts om ons nog een keer te verbluffen met hun muzikaliteit. Maar Appelpop heeft naast muziek en een heuse Vrijmibo Show ook een mooi randprogramma klaargezet. We zetten de leukste vier voor je op een rijtje.

1. Karaoke met Joke

Het is altijd groot feest met de Tante Joke Karaoke Band. De levende jukebox staat op zaterdag 14 september (om 22.30 uur) gepland. De Tante Joke Karaoke band speelt de leukste nummers die je maar kunt bedenken. De zanger? Dat ben jij! Vraag een liedje aan, stap de befaamde Rabostage op en zing voor een volle tent. Ben jij de karaoke-held van de avond?

2. Quizen met Festileaks

Appelpop
Foto: Don Crusio/Festileaks

Ja hoor! Ook Festileaks is dit jaar aanwezig op Appelpop 2019. Op de gloednieuwe Silent Disco-stage kun je heerlijke prijzen winnen, waaronder tickets voor shows in TivoliVredenburg, Melkweg en Zinder. Wat je moet doen? Gewoon wat vragen goed beantwoorden tijdens de Festileaks Festival Quiz. We zien je vrijdag om 20.15 uur, of zaterdag om 15.00 uur en 17.15 uur in de Silent Disco!

3. BINGO!

Ben je niet zo goed met quizvragen, maar des te meer van de nummertjes? Dan heeft Appelpop ook iets voor jou: de Silent Disco Super Bingo. Een gigantische bingo waar – net als bij de Festileaks Festival Quiz – ontzettend mooie prijzen te winnen zijn. Bingoën doe je op vrijdag om 22.45 uur en op zaterdag om 20.00 uur.

4. Alléén maar pieken

Waar een festival nou eigenlijk om draait? Nou, om alléén maar pieken! Ook dat levert Appelpop dit jaar in de vorm van de Piekendisco. Ieder uur vind je daar een compleet ander thema: Costa del Tiel, Holland Haring Happen, Dirty Dancing of Limbo Disco. Eén ding is zeker: die tent gaat op z’n kop.

Appelpop 2019

Appelpop
Photo: Sander van Ketel (Appelpop 2018)

Appelpop vindt plaats op 13 en 14 september in Tiel. Met 125.000 unieke bezoekers verspreid over twee dagen is het één van de grootste gratis festivals van Nederland. Het Tielse festival markeert vaak het officieuze einde van een festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besluiten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Dit jaar gebeurt dit op de klanken van onder meer Racoon, Within TemptationThomas Azier, De Staat en Rowwen Hèze. Gezelligheid gegarandeerd!

Op de afgelopen editie waren onder andere BLØF, Golden Earring en Chef’Special de grote publiekstrekkers. Hoe was het vorig jaar in Tiel? Dat lees je in ons festivalrapport. Check voor meer informatie over het evenement de officiële site.

Appelpop Logo

Appelpop 2019

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2019
Line-up
Ilse DeLange
Suzan & Freek
Tickets Niet meer beschikbaar.