Glastonbury 2020 in recordtempo uitverkocht

Foto: Rachel Docherty

De kaartverkoop voor Glastonbury 2020 ging zoals gewoonlijk weer eens ontzettend hard. Binnen 34 minuten raakte het populaire Britse festival alle beschikbare tickets kwijt.

Met slechts één bevestigde naam op het affiche is het alweer raak: Glastonbury 2020 is compleet uitverkocht. De voorverkoop van de losse tickets ging vanmorgen om 9:00 BTS (10:00 Nederlandse tijd) van start. De tickets gingen traditiegetrouw als warme broodjes over de toonbank, om 10:34 was het alweer gedaan met de pret. De vraag was dit jaar hoger dan ooit, maar liefst 2,4 miljoen mensen hadden zich voorafgaand aan de ticketverkoop geregistreerd.

Heb jij helaas misgegrepen? Lees voor de volgende keer dan zeker eens onze gids voor het kopen van Glastonbury tickets door. Hier vind je alle tips en tricks voor het bemachtigen van een felbegeerd toegangsbewijs.

Over de aanstaande editie van het festival is op dit moment nog niet veel bekend. De eerste en tot nu toe enige bevestigde artiest is Wolf Alice. Wel gaan er hardnekkige geruchten rond over de eventuele komst van Paul McCartney en Fleetwood Mac. Éen ding is zeker: de line-up voor de langverwachte 50-jarige jubileumeditie van Glastonbury wordt er een om naar uit te kijken.

Glastonbury 2020

Glastonbury
Foto: Kris Williams

Veel over Glastonbury 2020 is er nog niet bekend. Wel is Wolf Alice als eerste act bevestigd en zijn er een hoop geruchten. Onder andere Fleetwood Mac en Paul McCartney zouden kanshebbers kunnen zijn. Aankomend jaar viert het festival haar 50ste verjaardag. De verwachtingen zijn daarom erg hooggespannen.

  • Locatie: Pilton, Somerset, UK.
  • Datum: 24-28 juni 2020.
  • Prijs: £ 270,- (Omgerekend € 305,-).
  • Meer informatie vind je op de website van Glastonbury.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.