Ticketprijzen Pinkpop 2020 bekend

1873
Die Antwoord - Pinkpop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Pinkpop 2019)

De ticketprijzen voor de aankomende editie van Pinkpop zijn bekendgemaakt. Binnenkort begint voor het eerst in het 51-jarig bestaan van het festival een voorverkoop.

Meer weten over Pinkpop 2020? Check onze speciale festivalpagina met informatie over ticketverkoop, line-up, camping en ander nieuws.

De ticketprijzen zijn als volgt:
Dagkaarten voor de vrijdag, zaterdag of zondag zijn verkrijgbaar voor €100,-
Weekendkaarten zijn te bemachtigen voor €220,-
Deze prijzen zijn exclusief €10,- servicekosten.

Dit jaar zijn wederom collector tickets verkrijgbaar waarbij je het festivalticket ontvangt als pasje zodat je het kan bewaren als souvenir.

Tickets zijn vanaf 23 november om 10 uur verkrijgbaar bij Ticketmaster of bij de onderstaande fysieke verkooppunten:

  • Geleen – Buro Pinkpop, Mauritslaan 25
  • Heerlen – Satisfaction, Oranje Nassaustraat 73
  • Sittard – Music Machine, Paardestraat 11
  • Venlo – Sounds, Parade 66
  • Landgraaf – Burgerhoes, Sweelinckplein 1

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder: