Floor Jansen neemt Henk Poort en Marcel Fisser Band mee naar Pinkpop 2020

Floor Jansen wint Popprijs 2019

Floor Jansen neemt Henk Poort en de Marcel Fisser Band mee naar Pinkpop 2020. Dit is vandaag aangekondigd door de organisatie.

Floor Jansen breidt haar vaste decor uit. Operazanger Henk Poort, die samen met de zangeres in het programma Beste Zangers zat. Hij is dit jaar te gast bij haar optreden in Landgraaf. Ook de Marcel Fisser Band is bij de show, die op de zaterdag doorgaat, van Floor Jansen aanwezig.

Wil je deze zomer bij Pinkpop zijn? Zorg dan dat je op tijd een kaartje koopt. Vooral de tickets voor vrijdag met onder meer headliner Red Hot Chili Peppers gaan hard.

Floor Jansen

Het grote publiek maakte afgelopen jaar kennis met Floor Jansen door haar deelname aan het programma De Beste Zangers, maar de echte metal-liefhebber kent haar natuurlijk vooral als frontvrouw van oorsprong Finse groep Nightwish. Het nieuwe album van de band, HUMAN. :II: NATURE., verschijnt in april. Jansen is met haar band te bewonderen op onder andere Sweden Rock, Rock Fest Barcelona en Deichbrand. Verder staan er nog twee uitverkochte Ziggo Dome-shows op de planning in november 2020. De zangeres staat daarnaast ook op Pinkpop.

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen