Vrijdag Pinkpop 2020 bijna uitverkocht

1348
Pinkpop 2019
Foto: Monique Biermans / Festileaks

Het gaat hard met de kaarten voor de vrijdag van Pinkpop 2020. Het festival laat weten dat 87% van de kaarten inmiddels verkocht is.

Wil je de shows van Red Hot Chili Peppers, Nothing But Thieves en Twenty One Pilots nog meemaken? Wacht dan niet te lang met het kopen van je kaartjes. 13% van de dagkaarten voor de vrijdag is nog maar beschikbaar. Check het officiële ticket alert van Pinkpop onder dit bericht.

Het Limburgse festival meldde eerder al dat het goed ging met de kaartverkoop. Pinkpop startte de kaartverkoop voor deze editie vorig jaar al. Voor de vorige jaargangen startte de ticketverkoop traditiegetrouw na de officiële perspresentatie.

Voor de andere dagen van het festival is er nog geen ticket alert. Onder meer Post Malone en Marshmello zijn te zien op de tweede dag van Pinkpop. Op de zondag staan onder andere Volbeat en Guns ‘N Roses gepland.

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.