Lowlands 2020 opent talentenjacht voor SEXYLAND

569
Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Heb je altijd al op een podium van een festival willen staan? Via de talentenjacht voor SEXYLAND maak je kans een optreden te geven op Lowlands 2020.

Sociëteit SEXYLAND heeft een draaiend podium met elk uur een andere act. Zo gaven vorig jaar The Opposites een secret show in deze tent. Het podium is echter niet alleen weggelegd voor muziekgroepen. Heb je een speciaal talent, een bizarre act of een ander goed idee om een uur mee te vullen? Dan kan je je hiervoor opgeven. Een jury bepaalt tijdens de audities op 15 mei of jij de zogeheten SEXFACTOR hebt en het podium een uur lang voor jou is. Je kan je opgeven via het aanmeldformulier op de website. De voorrondes zijn per direct van start gegaan.

De voorbereidingen voor Lowlands zijn in volle gang. Naast de opening van de talentenjacht werd ook bekendgemaakt dat de bouw van de nieuwe brug van start is gegaan. De line-up is al een tijdje bekend, maar wie de headliners zijn weten we pas als het blokkenschema er is. Hier staan onder meer Stormzy, Liam Gallagher, The Chemical Brothers en Hollywood Vampires op. Heb je naast een ticket voor het festival gegrepen, maar wil je er toch graag bij zijn? Op deze manieren maak je kans om toch nog bij het feest in Biddinghuizen aanwezig te zijn.

Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Helaas gooit de pandemie van het coronavirus dit jaar roet in het eten: uit voorzorgsmaatregelen gaat de editie van 2020 niet door. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2020 stonden onder meer The Chemical Brothers, Foals en Stormy op het programma.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

Beluister onze Spotify-playlist van Lowlands om je toch nog een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.