Bouw nieuwe Lowlandsbrug in volle gang

Lowlands
Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

In Biddinghuizen wordt er momenteel druk gewerkt aan een viaduct dat de welbekende ‘brug des doods’ bij Lowlands 2020 gaat vervangen.

Eerder dit jaar is in de eerste uitzending van de LLowcast podcast aangekondigd dat er een viaduct werd gerealiseerd op het Lowlands-terrein. Ook werd gemeld dat dit viaduct tijdens Lowlands 2020 al in gebruik kan worden genomen. Hierdoor verdwijnt de beproeving van de ‘brug des doods’. Het is niet langer meer nodig om al je zware kampeerspulletjes over iedere trede te tillen.

Lowlands

Of het nieuwe viaduct al tijdens Lowlands 2020 kan worden ingewijd, is nog niet helemaal zeker. Vooralsnog gaat de komende editie van Lowlands gewoon door. Op deze pagina houden we alles nauw in de gaten omtrent het coronavirus en Lowlands 2020. Gelukkig is het viaduct ook voor alle volgende edities een hele verbetering.

Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. In 2020 staan onder meer The Chemical Brothers, Foals en Stormy op het programma.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer. Zin in, Lowlands.

Beluister onze Spotify-playlist van Lowlands om alvast helemaal in de stemming te komen:

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen