Cardi B in weekend van WOO HAH! 2021 op Belgisch festival

473

Een kanshebber voor WOO HAH! 2021: Cardi B is headliner op het Belgische festival Les Ardentes. Het festival in Luik valt in hetzelfde weekend als het Nederlandse hiphop festival. Hierdoor komt de Amerikaanse rapper in aanmerking om het optreden van 2018 in te halen in Hilvarenbeek.

Goed nieuws voor fans van Cardi B. De Amerikaanse persoonlijkheid is in het weekend van WOO HAH! in België te vinden. Dit schept mogelijkheden voor het hiphop festival in de Beekse Bergen. In 2018 stond Cardi al een keer op het programma, maar dit optreden moest zij afzeggen vanwege haar zwangerschap. Mogelijk krijgen fans van de Amerikaanse komend jaar de kans om haar op het Brabantse festival te bewonderen.

De eerste namen van WOO HAH! 2021 zijn ondertussen bekend. Zo staan onder meer Future en Young Thug op het affiche. Ook keren Slowthai en Zwangere Guy terug tijdens de volgende editie. Helaas zien we Kendrick Lamar aankomend jaar niet terug op het festival. De organisatie heeft de terugkomst van de gedroomde headliner uitgesloten. Wel is Lamar op het Poolse Open’er te vinden.

Cardi B

Cardi B is een rapper afkomstig uit New York. Ze werd bekend door haar deelname aan het Amerikaanse reality-tv programma Love & Hip Hop: New York, waarin ze van 2015 tot en met 2017 te zien was. Het programma volgt verschillende mensen in de New Yorkse hiphopscene. Cardi werd snel een publieksfavoriet door haar directe persoonlijkheid. Na een aantal mixtapes kwam in 2017 haar eerste single bij een groot label uit, ‘Bodak Yellow’. Het werd een enorme hit die meerdere records brak, en bezorgde haar bovendien twee Grammy-nominaties. Sindsdien heeft ze nog een aantal hits uitgebracht, zoals ‘Bartier Cardi’ en ‘Finesse’ met Bruno Mars. In 2018 kwam haar debuutalbum uit Invasion Of Privacy.

WOO HAH! 2021

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Ieder jaar verandert het terrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor hiphopliefhebbers. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. In 2021 staan Future en Young Thug als headliners op het Brabantse hip hop-festival. Zij zorgen samen met onder andere Slowthai en Zwangere Guy voor de moshpits in het hiphopwalhalla van Nederland. Door de aanhoudende coronacrisis moet het festival ook dit jaar de stekker er uit trekken. Alle kaartkopers van de 2020 en 2021 editie krijgen het geld van de aangekochte ticket(s) terug gestort. Zo worden de tickets dus niet omgezet naar volgend jaar.

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: AFGELAST
  • Tickets: Kaartjes zijn niet meer geldig voor volgende edities. Tickethouders krijgen hun geld terug.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.