Advertisement
Into The Grave
Tickets
10-12 juni 2022
Nederland
Leeuwarden, Nederland

Into The Grave 2021 afgelast, volgende editie in 2022

Into The Grave 2019
Photo: Jesse Boeijenga / Festileaks

Into The Grave is in 2021 opnieuw afgelast. De organisatie van het festival maakt bekend dat de volgende editie plaatsvindt op 10, 11 en 12 juni 2022.

Naast de nieuwe datum voor Into The Grave komt het festival ook met goed nieuws over de kaarten. Deze blijven geldig voor de editie van 2022. De organisatie roept kaartkopers op het ticket vast te houden. Volgens de organisatie wordt het ”een moeilijk verhaal” als iedereen terugbetaald moet worden.

Into The Grave geeft aan dat het financieel gezien onverantwoord is het festival te organiseren in 2021. Het metalfestival stond gepland voor juni en maakt in geval van afgelasting geen aanspraak op het garantiefonds. Hierdoor is het financiële risico voor de organisatie te groot. Om aanspraak te kunnen maken moet het festival na 1 juli 2021 plaatsvinden, dat is niet het geval.

Nu Into The Grave 2021 definitief niet doorgaat, richt de organisatie zich op andere evenementen. Van Dynamo Metalfest (21 en 22 augustus) en Das Oktober Metalfest (2 oktober) is de verwachting dat het wel kan plaatsvinden.

Into The Grave 2022

Foto: Humphrey Paap

Metalfestival Into The Grave zou komend jaar voor de tiende keer plaatsvinden in hartje Leeuwarden. Door het coronavirus vindt het festival dit jaar helaas geen doorgang. De naam van het festival verwijst naar de locatie van het terrein. Het Oldehoofsterkerkhof was, zoals de naam al verklapt, voorheen een kerkhof. Vanaf de editie in 2019 maakt de organisatie gebruik van liefst twee podia.

Tijdens de laatste editie verzorgden acts als Powerwolf, Anthrax, Queensrÿche en Opeth een optreden op het .

Voor meer informatie over het festival en voor de ticketverkoop kun je terecht op de website van het festival.

Into The Grave Logo

Into The Grave 2022

Locatie
Nederland
Leeuwarden, Nederland
Datum 10-12 juni 2022
Line-up
Alestorm
Red Fang
Tickets Dagkaarten vanaf €39. Combitickets vanaf €79. Kopen