Paaspop maakt bekend wat men met gekochte tickets kan doen

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Eigenlijk had Paaspop dit weekend van start moeten gaan. De realiteit is helaas anders, omdat het coronavirus roet in het eten gooide. De organisatie heeft nu bekendgemaakt wat ticketkopers met hun kaartje kunnen doen. Tickets blijven geldig voor Paaspop 2021, maar men kan ook een voucher aanvragen.

Iedereen die in het bezit is van een ticket voor Paaspop 2020, heeft de mogelijkheid om deze te gebruiken voor de editie van 2021. Dit geldt voor feitelijk alle tickets, waaronder weekend- en dagtickets, caravantickets, upgrades en meer. Hiervoor hoef je alleen maar je e-ticket of hardcopy-ticket mee te nemen naar het festival volgend jaar.

Paaspop biedt tickethouders ook de mogelijkheid om hun ticket in te wisselen voor een voucher. Het bedrag van de voucher is de prijs van je ticket inclusief servicekosten. Dit bedrag kan je besteden in de ticketshop van Paaspop 2021. Zo kan je bijvoorbeeld ook een zaterdagticket inwisselen voor een weekendticket. Hiervan zal je dan nog wel het resterende bedrag bij moeten betalen. Ook biedt het festival nog de mogelijkheid om het volledige bedrag van de voucher terug te vragen via Paylogic.

Als je nog geld van je voucher overhoudt, kan je dit op diverse manieren besteden. Je kan het geld terugvragen, of je kan het geld doneren aan de organisatie van Paaspop. Voor heel veel bedrijven, en dus ook voor Paaspop, heeft de gehele situatie grote gevolgen. Ze laten weten dat het geld wat gedoneerd wordt, volledig gestoken zal worden in het creΓ«ren van een fantastische ervaring voor de bezoekers.

Genoeg mogelijkheden dus voor wie in het bezit is van een ticket voor het festival. Op de website van Paaspop vind je alle verdere informatie.

Coronavirus en festivals

De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op.

Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en festivals via onze speciale pagina. Je vindt er een liveblog, het laatste nieuws, statements van festivals en een duiding van cruciale momenten de komende tijd.

Paaspop 2020

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop elk jaar met Pasen plaats. Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het terrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Ook is het terrein in Schijndel heel mooi aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen. 

Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus kan Paaspop in 2020 niet plaatsvinden. Onder meer Chef’SpecialKensington, Krezip en Danny Vera stonden op het affiche. Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina.

  • Locatie: Schijndel, Nederland
  • Datum: 10-12 april 2020 (AFGELAST)
Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Kopen