Graspop 2022 bevestigt Judas Priest als headliner

Photo : HANDOUT PHOTO

Graspop 2022 kondigt vandaag de eerste grote naam aan. Judas Priest is herbevestigd als headliner voor het Belgische festival.

Goed nieuws voor de fans van Judas Priest! De band keert volgend jaar weer terug naar de Belgische festivalweide. Eigenlijk zou de band dit jaar al op Graspop staan, maar vanwege het coronavirus gaat dit helaas niet door. Gelukkig komt de band op zaterdag 18 juni 2022 toch naar België. Met deze aankondiging is de band ook meteen de eerste headliner die bevestigd is voor Graspop 2022.

De organisatie van Graspop wil zoveel mogelijk acts die op het affiche stonden meenemen naar volgend jaar. Onder andere Aerosmith stonden hiervoor op het affiche. De band heeft haar tour naar de zomer van 2022 verplaatst. Helaas is nog niet bekend of Steven Tyler en co. ook een optreden geven op het Desselse festival. Het volledige affiche wordt later bekendgemaakt.

https://www.instagram.com/p/CNW3SiJnce8/?utm_source=ig_web_copy_link

De legendarische grondleggers van de heavy metal vieren hun vijftigste verjaardag op de 25ste editie van GMM. Judas Priest pakt uit met een speciale anniversary tour langs ’s werelds grootste podia. De heavy metal band heeft het afgelopen decennia veel hoogtepunten bereikt. Ook na een halve eeuw blijft de band een topper in het heavymetalgenre. Naast de show op Graspop staat de band ook op onder andere Hellfest.

Graspop 2022

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting zou in 2020 haar zilveren jubileum vieren, maar dit kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. In 2021 gaat het Belgische festival helaas opnieuw niet door. Onder meer Aerosmith, Faith No More en Judas Priest zouden dit jaar op de bühne in Dessel verschijnen. Maar er is hoop: de data voor Graspop 2022 staan al op de planning. De eerste headliner is met de herbevestiging van Judas Priest ook een feit.

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 16 t/m 19 juni 2022
  • Tickets: gekochte tickets voor de editie van 2021 blijven geldig.
  • Meer informatie vind je op de website van Graspop.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2022

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-19 juni 2022
Line-up
Sabaton
Within Temptation
Korn
Tickets Niet meer beschikbaar.