Datum Best Kept Secret 2022 bekendgemaakt

BKS 2019
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

De datum voor Best Kept Secret 2022 is bekendgemaakt door Maurits Westerik. Eerder was al bekend dat het festival deze zomer niet doorgaat. Het festival in Hilvarenbeek vindt op 10, 11 en 12 juni 2022 plaats.

Afgelopen maandag maakte festivaldirecteur Maurits Westerik bij 3FM de datum voor Best Kept Sectret 2022 bekend. Het festival in de Beekse Bergen is volgend jaar op 10, 11 en 12 juni. Normaal gesproken zou dit weekend Best Kept Secret 2021 plaatsvinden maar vanwege het coronavirus kan het ook dit jaar niet door gaan. Het festival had onder andere The National, The Strokes en Khruangbin op het affiche staan. Deze line-up wordt niet meegenomen naar volgend jaar. Dit was voor 2021 wel de bedoeling maar omdat de line-up niet eeuwig doorgeschoven kan worden begint het festival dit jaar met een nieuwe programmering.

Mogelijk horen we dit weekend meer over de programmering van het festival. Het festival deelt normaal gesproken veel namen met Primavera Sound die al een groot deel van hun line up hebben aangekondigd. 3FM-DJ Sagid vroeg in de show of Best Kept Secret mogelijk dit weekend al een aantal namen verklapt. De reactie van Maurits Westerik op deze vraag was het volgende: “Ik denk het niet, maar het zou zo maar eens kunnen, niets is zeker wat dat betreft”.

De organisatie zei eerder al optimistisch te zijn over de doorgang van Best Kept Secret 2022. “Ik ben en blijf optimistisch en kan niet wachten om dit gemis voor vele mensen goed te maken. Volgend jaar keren we terug naar Hilvarenbeek om de sterkste Best Kept Secret-editie ooit neer te zetten!”, aldus de festivaldirecteur. Wil je op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Best Kept Secret? Luister dan vrijdag 11 juni naar Studio BKS waar festivaldireteur Westerik zelf óók aanschuift!

Best Kept Secret 2022

Carly Rae Jepsen - Best Kept Secret 2019
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt doorgaans plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen en heeft daarmee een prachtige natuurlijke omgeving. Zo kijk je vanaf het terrein over het Victoriameer, waar je op de warmere dagen ook nog eens heerlijk kunt pootjebaden. Het festival ging in 2020 en 2021 niet door. In de edities ervoor wist het artiesten zoals Radiohead, Arcade Fire, Arctic Monkeys en The National te strikken.

  • Locatie: Beekse Bergen, Hilvarenbeek
  • Datum: 10 t/m 12 juni 2022
  • Tickets: Nog niet bekend
  • Meer informatie vind je op de website van het festival


Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen