Datum Down The Rabbit Hole 2022: 1 tot en met 3 juli

238
Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Daar is de nieuwe datum voor Down The Rabbit Hole 2022. Omcirkel 1 tot en met 3 juli maar in jullie agenda want dan gaat de nieuwe editie van het festival in Groene Heuvels van start.

Na de nieuwe maatregelen van de overheid gaat Down The Rabbit Hole deze zomer niet van start. De organisatie van het festival blijft niet bij de pakken zitten. Zo is de nieuwe datum van Down The Rabbit Hole al bekend: 1-3 juli 2022.

Daarnaast keert het festival terug naar Groene Heuvels in Beuningen. Deze zomer zou het festival naar het terrein van Lowlands verplaatsen. Met dit nieuws kunnen we al beginnen uitkijken naar de nieuwe editie. Welke artiesten volgend jaar op het terrein staan is nog niet bekend. Wel is er al informatie bekend over de kaartverkoop.

Tickets

Zo krijgen festivalgangers met ticket voor 2020 of 2021 krijgen namelijk voorrang bij de kaartverkoop. Het ticket voor de afgelaste edities kan helaas niet worden meegenomen naar volgend jaar. Het geld van de gekochte tickets wordt teruggestort.

Wanneer je jouw kaartje via bijvoorbeeld TicketSwap hebt gekocht, gaat het geld naar de originele kaartkoper. Daarmee moet jij zelf afspraken maken over het teruggestorte geld. Gelukkig biedt TicketSwap een helpende hand: zij brengen jou in contact met de verkoper.

Ticketswap

Photo: Sandor Csudai

In een persbericht geeft de organisatie aan dat alle tickethouders een terugbetaling kunnen verwachten. Maar hoe krijg je je geld terug als je je ticket gekocht heb via websites als Ticketswap? Wie op Ticketswap een kaartje heeft gekocht, krijgt een mail waarin koper en verkoper in contact met elkaar kunnen komen. “Met de link in de mail open je een chatgesprek met de oorspronkelijke verkoper en kun je ze vragen of ze het geld kunnen terugstorten, zodra zij het hebben ontvangen van het festival.”, aldus Hans Ober, CEO van Ticketswap. 

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

De terugbetaling aan alle tweedehandskopers is hiermee deels gebaseerd ‘op goed vertrouwen’. Als een van de partijen niet reageert, kunnen er notificaties verstuurt worden. Ook Ticketswap zelf kan contact leggen met de verkoper, betaald zij het geld niet terug, wordt het account geblokkeerd tot de terugbetaling is gedaan. Heb jij een kaart voor het festival via Ticketswap gekocht? Hier zetten we alles voor je op een rijtje.

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)