Gorillaz vergezelt Stromae op Werchter Boutique 2022

Gorillaz
Photo: Tom Hagen, Bilbao BBK Live 2018

Gorillaz komt in 2022 naar Werchter Boutique. Eerder werd de komst van Stromae al bekendgemaakt. De band rondom Damon Albarn zou in 2021 eigenlijk op Rock Werchter spelen.

Damon Albarn en zijn virtuele band zijn in 2022 weer in België te vinden. Gorillaz staat zondag 19 juni op het ééndaagse festival Werchter Boutique 2022. Nadat eerder al werd bevestigd dat de Belgische Stromae na zes jaar afwezigheid een optreden gaat verzorgen op het festival, is nu ook de komst van Gorillaz officieel.

Eigenlijk zou Gorillaz in 2021 al naar de Benelux komen. Ze stonden op de planning om de zaterdag van Rock Werchter 2021 af te sluiten. Later werden ze ook aangekondigd voor de verplaatste editie van Down The Rabbit Hole 2021. Beide optredens gingen niet door vanwege de coronapandemie. Na de bevestiging voor Werchter Boutique 2022 is het uitgesloten dat Gorillaz hun optreden zal inhalen op Rock Werchter 2022. Zou Kendrick, die voor de 2020-editie van Rock Werchter bevestigd was, de vervanger zijn en in 2022 op Rock Werchter verschijnen?

Tickets voor Werchter Boutique kosten 92 euro en zijn hier te koop. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 19 juni 2022
Line-up
Gorillaz
Stromae
Years & Years
Tickets Niet meer beschikbaar.