Advertisement

Werchter Boutique 2022 is bijna uitverkocht

Werchter Boutique 2018
Foto: Jokko

Opgelet voor iedereen die Werchter Boutique 2022 wilt bezoeken. De tickets voor het festival, waar onder andere Stromae en Gorillaz staan, zijn bijna uitverkocht.

Een waarschuwing voor iedereen die graag naar het festival in Werchter wilt gaan. De organisatie van Werchter Boutique liet gisteren weten dat de kaarten voor het festival bijna uitverkocht zijn. Als je nog een ticket wilt scoren moet je dus snel zijn, want de laatste tickets zijn nu beschikbaar.

Eerder stonden Snow Patrol, Fleetwood Mac en Robbie Williams al op het podium van Werchter Boutique. Dit jaar is het de beurt aan onder andere Gorillaz, Stromae en Years & Years. Ook zijn Khruangbin, Arsenal en Blackwave te vinden op het festival. Voor een kaartje voor het dagfestival dat plaatsvindt op 19 juni betaal je dit jaar €92 euro.

Werchter Boutique 2022

Werchter Boutique 2018
Foto: Jokko

Werchter Boutique is een ééndagsfestival dat wordt gehouden op het festivalterrein in Werchter. Het festival staat in het teken van één grote headliner. Zo stonden eerder Fleetwood Mac, Robbie Williams en Bruno Mars op het Belgische affiche. In 2022 is het de beurt aan niemand minder dan Gorillaz. Dit jaar staat ook in het teken van de terugkeer van Stromae die vóór Gorillaz op het podium zal staan.

  • Locatie: Festivalpark Werchter, België
  • Datum: 19 juni 2022
  • Kaartverkoop: vanaf €92,-.
  • Meer informatie vind je op de website van Werchter Boutique.
Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 19 juni 2022
Line-up
Gorillaz
Stromae
Years & Years
Tickets Niet meer beschikbaar.