Down The Rabbit Hole 2022 maakt deze week eerste namen bekend

1768
Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Konijntjes opgelet! Het lange wachten is bijna voorbij. Deze week komen namelijk de eerste namen voor Down The Rabbit Hole 2022.

Na lang wachten komen daar dan eindelijk de eerste namen voor Down The Rabbit Hole 2022! Het festival maakt via hun socials bekend dat we deze week de eerste bevestigde acts voor 2022 kunnen verwachten. Een specifiek moment noemt men niet, dus dat wordt komende dagen de site en de social media van Down The Rabbit Hole in de gaten houden.

Komt Dua Lipa optreden? Of komt Tyler, The Creater zijn optreden van vorig jaar misschien inhalen? Een ding is zeker, we weten meer voor het einde van deze week. Vorig jaar stonden onder meer Disclosure, Doe Maar en Gorillaz op het affiche. Wie weet zien we deze bands ook terug aankomend jaar. Het statement van het festival is hieronder te zien:

Ticketverkoop en het Festileaks-Forum

DTRH vindt volgend jaar van 1 tot en met 3 juli plaats. Dit keer weer op de vertrouwde plek in de Groene Heuvels. Wanneer de tickets in de verkoop gaan, is nog niet bekend. Wel krijgen tickethouders van de afgelaste edities als eerste de mogelijkheid om kaarten te kopen in de voorverkoop. Meer ticketinformatie krijgen we hopelijk ook deze week te horen.

Wil je meepraten over welke acts op Down The Rabbit Hole 2022 zullen staan? Check dan vooral ons Festileaks-Forum. Daar kun je met mede muziekliefhebbers discussiëren of jouw favoriete artiesten volgend jaar in Beuningen te vinden zijn.

Down The Rabbit Hole 2022

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Door de aanhoudende cornacrisis ging het festival deze zomer niet door. Ook in 2020 ging het festival om dezelfde reden niet door. Onder meer Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Wie we volgend jaar op het festival kunnen zien, is nog niet geweten.

  • Locatie: Groene Heuvels, Nederland
  • Datum: 1-3 juli 2022
  • Tickets: Een weekendticket voor het festival kost 220 euro.
  • Meer informatie op de officiële site van het festival.
Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.