Florence + The Machine vlak na Pinkpop 2023 naar Italiaans festival

Photo: Ben Houdijk

IDAYS Milano maakt als tweede headliner Florence + The Machine bekend. Het festival vindt enkele dagen na Pinkpop 2023 plaats.

Eerder maakte het Italiaanse festival bekend dat Paolo Nutini hoog op de poster staat. Daar komt nu een tweede grote naam bij, namelijk Florence + The Machine. Pinkpop lijkt zo een belangrijke kanshebber om de band tijdens de 52e editie te mogen verwelkomen. Zo gaat het Limburgse festival een 4 dagen later van start. De tour staat in teken van het nieuwe album Dance Fever. Voetjes van de vloer dus!

Het is niet de eerste festivalbevestiging van Florence Welch en co. Rond Pinkpop treden ze ook in Oostenrijk en Ierland op. Op de zondag van Rock Werchter en Down The Rabbit Hole zijn ze geboekt op een Grieks festival. Wie weet is hiervoor nog plek voor een festival in de Benelux. In 2022 werd Nederland overgeslagen, dus een bezoek komend jaar zou veel goed maken.

Kanshebber Pinkpop 2023

Florence + The Machine draait mee in de geruchtenmolens van verschillende festivals, waaronder dus Pinkpop en DTRH. De eerste naam voor het Limburgse festival is in ieder geval al bekend. Op vrijdag headlinet P!nk de festivaldag. Eind november start ook de kaartverkoop. Of Florence + The Machine Pinkpop 2023 zal bezoeken, horen we hopelijk voor die tijd.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.